L’AMPA de l’Institut Manuel Blancafort atorga el Premi a la Millor Imatge relacionada amb la vida i l’obra del poeta i artista Joan Brossa del Concurs “Instigram”

Amb data 30 d’abril de 2019, i d’acord amb les bases aprovades, es reuní el Jurat del Concurs Instigram 2019 de l’AMPA de l’Institut Manuel Blancador format per 3 representants de l’AMPA, un representant de l’Institut Manuel Blancafort i una persona de La Garriga vinculada al món de la fotografia.

A la reunió, el Jurat acordà per unanimitat concedir a la fotografia «Temps» de Victor Fernandes, de 1er de Batxillerat de l’Institut, el Premi a la Millor Imatge relacionada amb la vida i l’obra del poeta i artista Joan Brossa, en la celebració del centenari del seu naixement. (#instigram19Brossa).

Fotografia "Temps" de Victor Fernandes, guanyadora del premi a la Millor imatge relacionada amb la vida i l'obra de Joan Brossa

Fotografia “Temps” de Victor Fernandes, guanyadora del premi a la Millor imatge relacionada amb la vida i l’obra de Joan Brossa

D’acord amb les bases presentades, la resta de premis convocats corresponents a la Millor imatge inspirada en els títols de les obres musicals de Manuel Blancafort i a la Millor imatge de l’Institut Manuel Blancafort, van ser declarats deserts.

El 25 de maig es va fer el lliurament del premi al guanyador consistent en 4 entrades i un lot de llibres de Joan Brossa aportat per la Fundació Joan Brossa. En el mateix acte, l’AMPA va fer lliurament a la biblioteca de l’Institut Manuel Blancafort dels següents documents: un lot de llibres de Joan Brossa donat per la Fundació de l’artista, l’edició integral en 5 CD de l’obra per a piano del compositor Manuel Blancafort interpretada pel pianista Antoni Besses aportada per la Fundació Manuel Blancafort, i un lot de llibres sobre La Garriga donat per l’Ajuntament de La Garriga.

Lliurament del premi al guanyador i dels lots de llibres i discs per a la Biblioteca de l’Institut per part de l’AMPA

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s