L’AFA col·labora amb la comissió verda de l’Institut

El passat dilluns 19 d’abril representants de l’AFA vam visitar la comissió verda de l’institut per posar fil a l’agulla a la nostra col·laboració en aquest projecte. La comissió verda s’ha format aquest curs amb representants d’alumnes de tots els cursos i el suport de professorat per impulsar accions de millora i sensibilització entorn la sostenibilitat amb la idea d’esdevenir escola verda. Un dels àmbits que estan treballant és la gestió dels residus, tant a les aules com al pati. A ningú li escapa que el pati de l’institut és un espai actualment brut i ple de papers que requereix de millores. Per això una de les primeres accions a realitzar és el canvi de papereres per garantir una millor gestió de les deixalles. Els alumnes han fet una proposta de distribució de papereres. Des de l’AFA hem ofert recursos per adquirir les noves papereres o comprar el material perquè els mateixos alumnes les construeixin. La ubicació de les noves papereres anirà acompanyada d’una campanya de sensibilització a l’alumnat i el professorat. 

Altres propostes de col·laboració que hi ha sobre la taula son la possible recuperació de l’hort, fer compostatge amb les deixalles orgàniques, tornar a pintar un mural al pati sobre la temàtica del medi ambient i gravar un documental de tot el procés.

Les alumnes que formen part de la comissió estan il·lusionades i nosaltres també. Si teniu coneixements d’aquest àmbit o ganes d’aportar la vostra, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per participar d’aquest projecte tant engrescador.

El cartell amb el que s’ha donat a conèixer la Comissió Verda a l’Institut i una fotografia de la reunió entre representants de la Comissió i de l’AFA

Summer
Vibe


The sky was so blue, and the sun so bright, that an eternal summer seemed to reign over this prospect.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s