Comissió Verda

Al llarg del curs 2020-2021 es va constituir la comissió Verda de l’AFA amb la finalitat de participara les activitats de la comissió Verda de l’institut, integrada per alumnes de tots els cursos i el suport de professorat. Amb el seu treball, aquestes comissions tenen per objectiu impulsar iniciatives de millora i sensibilització entorn la sostenibilitat amb la idea d’esdevenir escola verda.

Entre les primeres accions ja realitzades hi ha la compra de papereres del pati, que s’ha fet amb el suport de l’AFA i d’acord amb alumnes i professorat.

Altres propostes de col·laboració que hi ha sobre la taula son la possible recuperació de l’hort, fer compostatge amb les deixalles orgàniques, tornar a pintar un mural al pati sobre la temàtica del medi ambient o gravar un documental de tot el procés.

Les alumnes que formen part de la comissió estan il·lusionades i nosaltres també. Si teniu coneixements d’aquest àmbit o ganes d’aportar la vostra, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per participar d’aquest projecte tant engrescador.