Qui som?

Formem l’AFA les famílies de l’Institut Manuel Blancafort que hi estem associades, amb la finalitat de millorar la qualitat educativa del nostre centre.

Aquesta tasca necessita de TOTES les famílies, i totes elles estem cridades a participar-hi aportant propostes i recursos (tant econòmics com humans) de manera oberta i transparent.

Les persones sòcies de l’AFA formem part de l’assemblea general, que és l’òrgan sobirà de l’associació, i estem representades per una junta que té les funcions d’organització, coordinació, gestió i col·laboració.

A l’AFA considerem que, en l’etapa d’educació secundària, hi ha el repte de construir una nova relació entre els fills i filles i les seves mares i pares, que requereixen forjar noves maneres de compartir i de comunicar-se. Com també entre les famílies i el centre educatiu, i igualment les famílies entre si.

Tot allò que fem a l’AFA s’adreça al conjunt de la comunitat educativa, i respon a l’objectiu últim d’afavorir una millor educació i creixement de cadascun dels nois i noies.

Si encara no et soci o sòcia, pots associar-te ara!